Henri Monfort

Nová spiritualita

Autor Dátum 8. Apríl 2013

Henri Monfort a Jaroslav Dušek (foto: jajsem.com)

Odkedy sa rozletela po Slovensku správa, že k nám zavíta v júni Henri Monfort dostala som desiatky mailov s jediným textom, či sa naučia odneho nejesť a či to bude mať pozitívny vplyv na ich hmotnosť. Najskôr som každému odpisovala, že pránická výživa nie je o strave, či úbytku hmotnosti, to je iba vedľajší efekt (ktorý síce poteší, ale sú tu ešte lepšie bonusy). Pránická strava je o novej spiritualite. O duchovnom vývoji, kedy nie si závislý na systéme, ktorý ťa dusí a s ktorým nesúhlasíš. Tak to aspoň cítim ja. Je to o slobode svojej vlastnej osobnosti, ktorá prežije hocikde na svete a v hocijakej situácii, pretože už pochopila, že…nielen chlebom je človek živý.

Vrátim sa na chvíľu do histórie. Nie som najmladšia a poriadok sveta si všímam aj profesionálne, pretože ako novinárka som sa dlhé roky venovala politike. V sedemdesiatych rokoch som ako občan socialistickej republiky uznávala najviac zo všetkých politikov Henryho Kissingera, ministra zahraničných vecí USA. Informácií na doplnenie obrazu jeho politiky tu bolo pramálo. Dnes viem, že tento muž bol architektom skazy mnohých národov a ľudí.  „Vládni rope a budeš ovládať národy. Vládni jedlu a budeš ovládať ľudí.”
Toto bolo heslo, ktoré sa stalo základom politiky Bieleho domu po vojne. Tento drsný politik zmenil nielen rétoriku, ale aj ducha politiky celého sveta. Vyhlásil recept na svetovú nadvládu. Treba zabudnúť na dobrosrdečnosť a treba sa naučiť zo všetkého vyťažiť. Geopolitika má slúžiť bohatým a ich záujmom. A cez čo sa dá lepšie zbohatnúť ako cez ropu a potraviny. Na ťažbu ropy treba najskôr investovať, to nemôže každý, ale zdravé potraviny si môžu ľudia dopriať aj zo svojich farmičiek. Tomu treba zabrániť. A tak vznikol nápad na GMO potraviny. Inými slovami ovládnutie ľudí. Strategický cieľ kontroly globálnej potravinovej bezpečnosti mal svoje korene už o desiatky rokov skôr, už pred vypuknutím vojny v 30. rokoch. Píše o tom, aj spisovateľ F. William Engdahl, ktorý práve pri príprave svojich kníh odhalil tajomstvá a súvislosti spojené so šírením  GMO potravín – čiže geneticky modifikovaných organizmov. Odhalil, že história GMO je neoddeliteľná od politickej histórie  rodiny Rockefellerovcov. GMO –story a príbeh ropy sú príbehmi evolúcie moci v rukách elity odhodlanej za každú cenu ovládať svet, ak treba potvrdiť svoju pravdu o demokracii a šírení pravdy tak aj vojenskými poľnicami…Stratégiu vojny by sa od nich mohli učiť aj starí Číňania. Ich rozhodnutie kontrolovať budúcnosť a prítomnosť života na tejto planéte má síce v histórii príklady, ale nikdy nebolo dotiahnuté do takejto dokonalosti s tak rafinovanou filozofiou, do ktorej patrí kontrola „Zelenej revolúcie“ v poľnohospodárstve rozvojových krajín, umelé hnojivá na báze ropy a ostatné produkty vyrábané na tom istom základe…každý vie, o čom je reč, len nie všetci si pri ich používaní uvedomujeme, čo vlastne podporujeme a hlavne to, že nám dali do rúk pílu, aby sme zničili konár, na ktorom sedíme. Možno z tohto pohľadu sa bude aj revolučný rok 1989 javiť mnohým inak, ako sa o to snaží vykresliť „hlavný prúd“ médií. Niekto to nazýva aj okupáciou a otvorením trhov bez výstrelu.

Je jasné, že USA ako globálni hráči v hre o kontrolu patentov na základné potravinárske produkty, od ktorých závisí každý, kto sa živí potravinami a to je až na nepatrné výnimky – Henri Monfort predpokladá, že je to približne 40 000 ľudí – každý, sme vlastne všetci chtiac, či nechtiac konzumentmi a prispievateľmi štyrom gigantickým chemickým nadnárodným spoločnostiam vlastniacim patent na kukuricu, sóju, ryžu, pšenicu a teraz aj bavlnu.  A patent na genetickú modifikáciu pokračuje – pôjde o hovädzí dobytok, ošípané a už aj ovocie a zeleninu. Tvrdošijný odpor druhého najväčšieho poľnohospodárskeho výrobcu sveta, Európskej únie, predstavoval hrozivú prekážku globálnemu úspechu Projektu GMO. Kým Nemecko, Francúzsko, Rakúsko, Grécko, Slovensko, Česko a ďalšie krajiny Európskej únie zaryto odmietali dovoliť pestovanie GMO zo zdravotných a vedeckých dôvodov, tak aj zvyšok krajín sveta mohol zostávať skeptický a váhať. Do začiatku roku 2006 Svetová obchodná organizácia WTO donútila Európsku úniu, aby otvorila dvere k masovému šíreniu GMO. Vyzerá to, že globálny úspech bol pre Projekt GMO takmer na dosah…
Pri rozbehu USA a britskej vojenskej okupácie Iraku, Washington postupoval tak, aby uviedol poľnohospodárstvo Iraku pod dominanciu patentovaných geneticky vykonštruovaných semien pôvodne dodávaných na základe štedrosti US ministerstva zahraničia a ministerstva poľnohospodárstva. Prvý masový experiment s GMO plodinami však prebehol už na začiatku 90. rokov v krajine, ktorej elita bola v tom čase už dávno korumpovaná rodinou Rockefellerovcov a spojená s newyorskými bankami: v Argentíne. A taká je cesta GMO aj teraz. Podvody, vojny, vraždy, úplatky, vládny nátlak a šírenie „demokracie“.

Hoci sa mi to zdá absurdné, nebezpečné a fatálne- ja ako jednotlivec tomu zabrániť nemôžem, nedokážem. Zatiaľ nás nie je dosť na odpor, hoci posledný politický vývoj vraví, že niečo už visí vo vzduchu…Ale ja chcem byť slobodná ešte skôr, ako to vypukne a tak som Henriho Monforta a jeho filozofiu novej spirituality pochopila ako učiteľa, ktorý mi dá návod, ako sa úplne oslobodiť od systému. Byť celkom nezávislá, voľná a šťastná. Ak sa dozviem, ako sa dá za 21 dní preprogramovať bunka, rozhodne sa to nebude týkať iba jedla. Veď vesmír funguje v systéme. Myslím si, že potom zvládnem aj svoje choroby, fóbie a čokoľvek, ak budem vedieť, že za mesiac je všetko v poriadku, lebo som našla kľúč k náprave. K programovaniu vlastných buniek. Preto som pozvala Henriho Monforta na Slovensko, preto s ním príde aj Jaroslav Dušek, preto sa pridalo so svojou podporou aj vydavateľstvo Eugenika a preto pozývam všetkých slobodu ctiacich ľudí na toto jedinečné a jediné vystúpenie Henriho Monforta na Slovensku.

Erika Vincoureková

Henri Monfort navštívil Banskú Bystricu 02.06.2013

a Bratislavu navštívi  03.06.2013. vystúpenie bude v Dome kultúry na Vajnorskej ulici č.21.

Jasmuheen navštíví Prahu ve dnech 21.-23.6.2013

Místo konání přednášky tj.pátek 21.6.2013 od 19.30 hodin v kině Lucerna na Václavském náměstí-cena 450,- kč

Vstupenky na přednášku ZDEhttp://www.disdata.cz/akce.aspx?id=Kmq05ggMSFhetMfVliVKIA

Informácie obsiahnuté v článku nemusia vždy zodpovedať názorom a presvedčeniam autora stránky.

2 521 zobrazení

About doctor

doktor z hôr
This entry was posted in Aktuálne. Bookmark the permalink.

Comments are closed.