Fyzické príznaky Vzostupu…

Zrejme viete, že hoci náš evolučný proces spolu s Novými energiami rapídne zrýchľuje, my všetci zažívame tieto zmeny naším vlastným spôsobom v našom čase, podľa toho kým sme a podľa nášho kódovania a plánu pred narodením. Navyše, vo všeobecnosti, náš proces Vzostupu je aj o tom, ako vieme nakladať s vlastnou energiou a aké sú naše presvedčenia a zážitky (inými slovami, ako vibrujeme). Tieto veci možno zmeniť a tiež sa automaticky zmenia v momente, kedy sa vyčistíme a vnútri nás budeme stelesňovať viac Svetla.

Všetky moje zaujímavé a „divné“ symptómy ustali po tom, čo som definitívne „zakotvil“ vo vyššej realite… a tiež to tak budete mať. Tieto symptómy sa objavujú, pokiaľ sa ocitneme v premene, alebo ako to prirovnávam k „tunelu“. Tušíte, že musí mať nejaký koniec – neskutočne krásny, pokojný a naplnený Láskou, ktorá čaká na vás. Nech je váš evolučný proces radostný, mierny a naplnený Svetlom a zázraky.

1. Pocit, ako keby ste sa nachádzali v papiňáku či v intenzívnej energii; pocit stresu. Pamätajte, že sa prispôsobujete vyšším vibráciám a budete následne nastavení. Staré vzory správania a presvedčenia vyplávajú na povrch. Je toho vo vás veľa, čo sa ešte objaví!

2. Pocit dezorientácie, neviete, kde ste; strata pocitu umiestnenia. Už nie ste a nikdy nebudete v 3D, pretože ste sa pohli a smerujete do vyšších rovín.

3. Nezvyčajné bolesti po celom tele. Uvoľňujete a čistíte zablokovanú energiu, ktorá stále vibruje v 3D, zatiaľ čo vy sami už vibruje vo vyššej dimenzii.

4. Prebúdzanie sa medzi 2 a 4 hodinou ráno. Veľa sa toho odohráva počas vášho snívania. Nemožno tam byť príliš dlho, treba si oddýchnuť. I vyššie vyvinuté bytosti trávia viac času na pozemských pláňach a vy sa mohutne vyvíjate.

5. Strata pamäte. Pomerne časté prípady krátkodobého výpadku pamäte a len nejasných spomienok na vašu minulosť. Nachádzate sa vo viac ako jednej dimenzii naraz a putujete tam a späť ako súčasť vášho prechodu. Navyše je vaša minulosť súčasťou Starého a Staré je navždy fuč. Zotrvávanie v Prítomnosti je spôsobom Nového Sveta!

6. „Videnie“ a „počutie“ vecí. Ako prestupujete, zažívate rôzne dimenzie, všetko podľa toho, ako ste napojeni.

7. Strata identity. Pokúšate sa dostať k svojmu Starému JA, ale ono už tam nie je. Nemusíte ani vedieť, na koho sa v zrkadle pozeráte! Vyčistili ste veľa z vašich starých vzorcov a teraz stelesňujete oveľa viac Svetla a jednoduchšieho, čistejšieho Božského JA. Všetko je v poriadku… ste OK.

8. Pocit „mimo tela“. Môžete zažívať, ako by niekto hovoril, ale vy to nie ste. Ide o náš prirodzený obranný mechanizmus prežitia, keď sa ocitneme pod akútnym stresom alebo pociťujeme traumy alebo nie sme schopní sa ovládať. Znamená to, že vaše telo podstupuje mnohé a nemusíte v ňom chcieť byť. Môj sprievodca pri Vzostupe mi povedal, že ide o uľahčenie celého procesu prechodu, že som nepotreboval skúsenosť, ktorú podstupovaol moje telo. Trvá to len krátky čas. Prejde to.

9. Obdobie hlbokého spánku. Odpočívate od všetkého prispôsobovania sa i integrácie, a tiež sa pripravujete na ďalšiu fázu.

10. Zvýšená citlivosť k vášmu okoliu. Fronty, hluk, jedlá, televízia, ďalšie ľudské hlasy a rôzne ďalšie vnemy sú len málo znesiteľné. Aj toto ľahko zdoláte a čoskoro budete nad vecou. Navykáte si! Vedzte, že aj toto čoskoro prestane.

11. Nechce sa vám nič robiť. Ste v čase odpočívania, „reštartovania“. Vaše telo samo vie, čo potrebuje. Keď navyše dosiahnete vyšších realít, „robenie“ a „zariaďovanie, aby sa niečo stalo“ sa stane zastarané, pretože Nové energie podporujú zmyselnosť tešenia sa, získavania, tvorenia, starostlivosti o seba a výchovu. Požiadajte Univerzum, aby vám „prinieslo“ to, čo chcete, zatiaľ čo sa  vy budete tešiť a baviť sa!

12. Neznášanlivosť vecí s nižšími vibráciami (3D), ktorá sa odráža v rozhovoroch, postojoch, spoločenských štruktúrach, liečebných metódach, atď. Doslova vás vnútri „dusí“. Ste vo vyšších vibráciách a vaše energie už nie sú zrovnané. Ste „tlačení“ pohnúť sa vpred … „byť“ a tvoriť Nové.

13. Strata chuti do jedla. Vaše telo sa prispôsobuje novému, vyššiemu stavu bytia. A tiež jedna z vašich častí už nikdy nechce byť v Starom.

14. Náhle zmiznutie priateľov, aktivít, zvykov, prác a sídiel. Vyvíjate sa za to, čím ste bývali, a títo ľudia a prostredie už nevyhovujú vašim vibráciám. Nové dorazí už čoskoro a pocítite to o-mno-o-o-ho lepšie!

15. Už nie ste absolútne schopní vykonávať niektoré veci. Keď skúsite robiť svoju obvyklú rutinu a aktivity, cítite sa strašne. Rovnaké ako predchádzajúce.

16. Dni extrémnej únavy. Vaše telo stráca hustotu a prechádza intenzívnou reštrukturalizáciou.

17. Potreba jesť často, spolu s pocitmi útokov nízkeho krvného cukru. Zvýšenie hmotnosti. Pre proces Vzostupu vyžadujete enormné množstvo paliva. Zvyšovanie hmotnosti s nemožnosťou schudnúť nech robíte čokoľvek je jednou z najtypickejších skúseností. Verte, že vaše telo vie, čo robí.

18. Zažívate emočné výkyvy hore a dole, plač. Naše emócie sú našou výpusťou pre uvoľňovanie a uvoľňujeme mnohé.

19. Túžite ísť Domov, ako keby už bol KONIEC a vy sem nepatrili. Vraciame sa ku Zdroju. Všetko KONČÍ. (Ale veľa z nás zostáva, aby zažilo a vytvorilo Nový svet). Boli tiež naplnené naše staré plány pre príchod.

20. Pocit, že sa zbláznim alebo sa u vás rozvíja nejaký druh duševnej choroby. Rýchlo zažívate niekoľko dimenzií a veľké otváranie. Väčšina je vám teraz k dispozícii. Akurát to nie ste navyknutý používať. Vaše vedomie bolo pozdvihnuté a vaše bariéry sú fuč. Toto pominie, a potom sa budete cítiť veľmi Doma, tak ako nikdy predtým, pretože Doma je teraz tu.

21. Úzkosť a panika. Vaše ego stráca veľkú časť seba a bojí sa. Váš systém je tiež aj  preťažený. Dejú sa vám rôzne veci, ktorým nemusíte rozumieť. Strácate aj vzorce správania nižšej vibrácie, ktoré ste si vytvorili pre prežitie v 3D. To vo vás môže vyvolávať pocity zraniteľnosti a bezmocnosti. Vzory a správania, ktoré strácate, nie sú vo vyšších realitách potrebné. Pominie to a potom pocítite veľa Lásky, bezpečia a Jednoty. Jednoducho si na to počkajte!

22. Depresia. Vonkajší svet nemusí byť v zákryte s vašim Novým, vyšším vibračným JA. Necíti sa tam moc dobre. Zbavujete sa tiež nižších, temných energií a „vidíte“ cez ne. Zanechajte ich tam!

23. Živé, divoké a niekedy násilné sny. Zbavujete sa mnohých, mnohých existencií vibrácií nižšej energie. Mnohí teraz hlásia, že zažívajú krásne sny. Vaše snívanie sa neskôr zlepší a bude sa vám to znova páčiť. Niektorí túto skúsenosť zažívajú aj pri bdení. Moja matka to jedného dňa komentovala, že sa domnievala, že mám nočné mory počas dňa!

24. Vaše plány sa náhle zmenia uprostred a vydávate sa úplne iným smerom. Vaša duša vyvažuje vašu energiu. Zvyčajne zažijete v novom smere úžasný pocit, pretože vaša duša vie viac, ako vy! Rozbíja to vaše „zabehnuté“ voľby a vibrácie.

25. Vytvorili ste situáciu, ktorá sa javí ako najhoršia nočná mora, navyše s mnohými aspektmi “najhoršej nočnej mory”. Vaša duša vás vedie do „rozťahovania“ vašich polôh, ktoré ste postrádali alebo do „zoslabenia“ polôh, ktorých ste mali nadbytok. Vaša energia sa práve vyrovnáva. Nájdenie cesty k mieru prostredníctvom tejto situácie je test, ktorý ste si sami nastavili. Je to VAŠA Cesta a vaša duša by to tak nenarafičila, ak by ste neboli pripravení. Vy ste tým, ktorý má nájsť cestu von a vy to dokážete. Až sa obzriete, budete vďační za skúsenosť a budete inou osobou.

Zdroj: OSUD.cz – 20.08.2004

2 087 zobrazení

About doctor

doktor z hôr
This entry was posted in Vzostup. Bookmark the permalink.

Comments are closed.